Termeni si conditii


        

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

        

Acest site (www.workfiresafety.ro) este intretinut si administrat de catre S.C. Emotion Design S.R.L.

        

Continutul acestui site este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

        

Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C WORK&FIRE SAFETY S.R.L.

        

Este interzisa modificarea, afisarea, distribuirea, publicarea, comercializarea, licentierea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C WORK&FIRE SAFETY S.R.L.

        

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe raspunderea Dumneavoastra. S.C WORK&FIRE SAFETY S.R.L. nu este raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului.

        

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea S.C WORK&FIRE SAFETY S.R.L. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

        

S.C WORK&FIRE SAFETY S.R.L. nu poate garanta pentru informatiile prezente pe site-urile la care se face trimitere.


Confidentialitate

        

Informatiile furnizate in momentul utilizarii formularului de contact de pe site-ul nostru precum si orice informatii in legatura cu utilizarea serviciilor noastre sunt confidentiale.

        

S.C WORK&FIRE SAFETY S.R.L. garanteaza ca nu va utiliza aceste informatii in alte scopuri decat cele pentru care au fost furnizate.

        

@ 2008 S.C. WORK&FIRE SAFETY S.R.L. - toate drepturile rezervate